keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Maalausta, tuliaisia, kuoria, Knoxvillee

HOI! Tänään oli vaihteeksi vapaapäivä ja otin tehtäväkseni maalata olohuoneen seinän. Ennen se oli väriltään tummanpuinainen, mutta nyt se on valkoinen. Aluksi stressasin vähäistä maalimäärää ja pelkäsin, ettei se riitä kahteen kertaan. Mutta riitti se ja vähän jäi ylikin. Lasikuitutapettia oli jokseenkin hankala maalata. Ajattelin, että sehän imaisee maalin itseensä hyvin ja yksikin maalauskerta voisi riittää. Mutta ensimmäisen rajauksen aikana huomasin, että punainen maali loisti ERITTÄIN paljon valkoisen alta. No, huitasin maalin kahdesti pintaan ja voila! Oon tosi tyytyväinen lopputulokseen, enkä malta odottaa että äiti tulee kotiin. Koska se on ehdottanut ton seinän maalaamista jo kauan. Valkoinen seinä toi heti valoa ja tilaa huoneeseen. Ennen huone näytti jokseenkin vanhanaikaiselta punaisen seinän ja hieman vanhahtavien kalusteiden takia. En tarkoita, että se olisi ollut huono juttu. Mutta nyt huone näyttää vähän nykyaikaisemmalta ja oikein mukavalta. 
Tässä kuvassa rajaukset on tehty kahdesti, mutta telattu on vain kerran. Kuten varmaan näkyy...

Kun sain vihdoin seinän maalattua, nappasin imurin käteen ja aloin siivoamaan. Imuroin vähän läppäriäkin niin, että Q ja W näppäimet lähti imun mukana. Ei auttanut kun irroittaa pölypussi ja tyhjentää kaikki muu sonta roskikseen, että kadonneet näppäimet löytyisi. Sielähän ne oli pussin pohjalla. Nyt rakkaat karkurit ovat taas paikoillaan. 

Äiti ja Heikki käväs viikonloppuna Vironmaassa hakemassa kivoja juttuja. Sain kaiken mitä tuliaislistaltani löytyi eli jotain hyvää juomaa, Jenkki-purkkaa (sitä vihreetä, koska sinistä on vielä jäljellä) ja Escadan Taj Sunset-tuoksu . Vain Davitt Barry jäi uupumaan. Jos ette tiennyt, niin tämä on semmoinen sulonen trubaruudi, joka soittelee Vironlaivalla. Hihi. 
Ja hei tänään kun pystyin vihdoin reuntoutumaan, hain postit ja mitäs siellä odottikaan! No tilaamani puhelimenkuoret tietenkin, JEI! Löysin tämmöisen sivun kun mini in the box ja sieltä ne sitten hetken pähkäilyn jälkeen tilasin. Sivu vaikutti tosi omituiselta, joten hetken aikaa epäröin. Mutta sain kuin sainkin tilaukseni! Saapumisessa kesti 10 päivää. NIIN ja kuoret oli tositositositosi halpoja, kantsii mennä katteleen! 
Toi eka on tosi kätevä jossain baarissa, koska sinne saa kaks korttia tungettua myöskin. Ihan vaan sen takia otin ton. Niin ja tietenkin, "ostin kun halvalla sain" töhöhöö. Keskimmäinen kukkaniittihärpäkekuori pääsi käyttöön samantien. Oon kai sekoomassa kun fiilistelen kukkia nyt kamalasti. Ikeassakin tuijotin varmaan 10min yhtäsamaa kukkapussilakanaa ja mietin otanko vai en. Ja unisiepparikuoret jeejeejeee, ihan vaan sen takia, että NOHEI oon hullu dreamcatcherfiilistelijä. 
Käykää ihmeessä katsastamassa toi sivu! 

Ja pieni mainostus, käykää katsomassa myöskin Jackass Presents: Bad Grandpa traileri , koska sen jälkeen haluatte mennä katsomaan koko leffan! Ja suosittelen sitäkin taas ihan kympillä. Jouduin välillä katsoon sormien välistä enkä koko elokuvan aikana saanut typerää virnettä pois kasvoilta. Jos ei tommoset hölmöilyt kiinnosta, niin Johnny Knoxville varmasti kiinnostaa, mmmmm'mm!
Nyt painelen suihkeliin ja aamu kuuteen töihin (yök), morjons! 

2 kommenttia:

  1. miten sait tilattua tuolta? mä kun viimeksi yritin niin tyssäsi siihen kun piti laittaa pankkikortin se numero.. ei hyväksyny sitä ollenkaan. olin kans ihan fiiliksissä halvoista ja hienoista kuorista! :---D
    ps. tykkään sun blogista tosi paljon! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööh, paha sanoo :o Maksoin sen ihan vaan visa electronilla ja se otti sen numeron heti. Kuulin kyl yheltä kaverilta, heti tän hehkutuksen jälkeen, et se oli kans tilannu samasta paikasta jo joskus syyskuun toka päevä eikä oo vieläkään saanu tilaustaan? Mut jos se tilaskin niitä liikaa ja ne jäi tulliin? Ei sitä ikinä tiedä :D Ja kiitos paljosti! :)

      Poista

Yes please, leave me a message.