keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Girlystuff

Hiih! Moiksu. Tulin nyt vaan näyttään nää mun tyttöjutut, joista viime postauksessa mainitsin. En ala jorisemaan viimepäivien jutuista, koska en oo tehnyt muuta kuin jäätynyt muutamaan otteeseen Voudin baaritiskillä. Tähän jäätymiseen kuului esim. järjetön jumitus, käsien tärinä, kuumotus, punastuminen ja SÖNKÖTTÄMINEN. Ja kaiken tämän lisäksi nenästä alkaa vuotaa armoton putous ja alan niiskuttaa kuin pieni räkänokka. Mutta ei siitä sen enempää. 

Vajaat pari viikkoa sitten löysin vihdoinkin pitkään metsästämäni vaalean kivan luomivärin, ilman blingiä! BUUJAAH! Se on nyt meikäläisen lemppari. 

Myös Primeri eksyi ostoskoriin Prismassa vieraillessani. Toi tulee siis meikkivoiteen alle ja ainakin itse huomasin muutoksen vaikka ensin vähän epäröinkin tuotetta. Tykkään! 

Jo Barcelonan Body Shopissa koitin etsiä itselleni sopivaa meikkivoidetta. Kokeilin täysin peittäviä voiteita, mutta omaa väriä ei löytynyt. Viime viikolla sain vihdoin aikaiseksi lähteä Hämptonin samaiseen puljuun ja sieltä mukaan tarttui puolipeittävä meikkivoide. Aivan loistava ostos, suosittelen! 

Mä en kauheesti mitään rajausjuttuja käytä silmissäni. Mutta nyt hankin kuitenkin eyelinerin. Tää on hauska ja paljon helpompi käyttää kun joku normi kynä. Tai en sitten tiedä olenko itse vain niin tunari, etten saa aikaan suoraa jälkeä. Mutta tällä siveltimellä huitasin melkosen hyvää matskua! 

Asokselta pistin tilaukseen pari paitaa ja tykkään niistä kovasti. Tosin toinen olikin vähän pienempi kuin oletin ja toinen on kuin säkki päällä :D Mietin tässä, että pitäskö laihduttaa vai lihottaa? Pipo oli bueno! Pistin sen päähän ja rakastuin siihen samalla sekunnilla! 

Ja sitten tää mitä eniten odotin, tittitititiiiiii! TANGLE TEEZER! Ihan sikke söpön värinen harja, jeejee! Toi tuntuu niiiiiiiin ihanalta ja hiukset tuntuu harjauksen jälkeen kivalta. MMMMUAH! 

Ja viimeisin hankinta on Bamboo smooth kendi oil. Sitä en oo vielä ehtinyt testata, mutta kerron heti oliko hyvä ostos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yes please, leave me a message.