lauantai 30. marraskuuta 2013

Luntaluntalunta ja uudet popot, joilla kahlaan läpi lumen kuin lumen

Hojohojo. Karkasin eilen töistä jo neljännen tunnin jälkeen, kun en meinannut pysyä enään pystyssä ja oksennus vieraili kurkunpäässä turhan usein. Teki mieli mennä lattialle makaamaan, koska selkään koski niin kovasti. Se oli yhtä tuskaa. Kotiin päästyäni kömmin samantien peiton alle ja vedin pienet päikkärit. 
Tänään huonosta olosta huolimatta päätin lähteä kaupunkiin äidin siivellä hakemaan piilareille nestettä. Kokeilin samalla silmälaseja ja sivusilmällä huomasin, että ulkona alkoi tupruttaa lunta! JES! Äiti kävi nopsaa etsimässä itselleen uusia saappaita, mutta mitenkäs siinä kävikään. Mutteri ei löytänyt mitään ja mun mukaan tarttui maailman ihannimat kengät, joista olen jo pitkään unelmoinut. Ne vaan loisti kirkkaina ja mahtavina suoraan meikäläisen silmiin. Riensin heti niiden luokse ja ne oli ALENNUKSESSA. Kerrankin mulla käy näin mahtava tuuri, mä en kestä. Haluaisin laittaa ne heti jalkaan. Ajattelin tänään myös voittaa lotossa! Koska lottosin itse ensimmäistä kertaa, hahah. 
Metsästin myös kahdesta eri kaupasta kukkakaalia. Se on parasta. Mukaan tarttui myös uudet yheksän egen kuulokkeet, koska Tuisku oli hajottanut entiset. Hölmö kissa. Hajottaa varmaan noikin, kun mun silmä välttää. On varmaan hajottanut siis jo. 
Kirjottelin myös vähän joulukortteja jo lähetysvalmiiksi, hihi. 
Nyt meen värjään äiteen hiukset ja jatkan lepäilemistä ja selän parannusta. Tsau. 

2 kommenttia:

  1. Jee onks mun kortti kans tossa kuvassa!!?
    Haluukko kuulla yhen jutun kukkakaalista? Ai et, no kerron silti.. Ostettiin toissapäivänä kukkakaali, just siks kans kun se on parasta (parsakaali kans!) mut kotona huomattiin että siel kukkakaalissa oli jotain matoja. Jonni väitti että ne kyllä kuolee kun sen kaalin kypsentää tai höyrystää mut mä en pystyny ees kuvitteleen itteeni syömässä sitä joten koko möntti lensi roskiin +o(

    p.s. mulla on kans tollaset kenkulat ja ne on ihan huikeet! ja kun niissä on tosi hyvä pohja niin niillä vois varmaan kävellä jotain jäämäkee alas luikastelematta. Noi kengät varmaa pelastaa tän pingviinin talven :D
    p.p.s nähään pian?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no on tietty! haluisin jo lähettää ne, mut taitaa olla viel vähän liian aikasta. onneks huomenna on jo joulukuu niin voi ees pystyttää joulukuusen, haha! :D en malta odottaa. HYI EI. Pammi!!1 en usko...... pakko kattoo netistä onks toi totta. en kyl ikinä oo törmänny mihkään matosiin :s noi on ihanat! ja näyttääkin niin kivoilta :D hahahah. koita kestää pingviini! ens viikolla voitaisiin viimeistään törmätä? =))

      Poista

Yes please, leave me a message.