maanantai 3. joulukuuta 2012

vavavoomvooom

Sitikka. Te muut jotka omistatte samaisen ranskalaisen ihanuuden, tiedätte mitä tarkoitan. Ellet ole lucky bastard ja vetänyt parhaimman ajokin sinne siipiesi suojaan. Meidän kaara päätti tehdä pienet tepposet ja hajosi. Tuumin vain, että kallista lystiä tuo auton ylläpito. Jätettiin se äsken korjaamolle miettimään tekosiaan. Raasuparka. :-------( Pakkaset on mahtavuutta, kun vetää kunnon kledjut päälle (ei nahkatakkia krhm). Paitsi sit kun istut sitikkaraadon sisällä matkalla kohti Turenkia.... Pliis. Lämmitykset ei toimi eikä mikään muukaan (kuten radio FFFUUUUU). Ikkunat on jäässä molemmilta puolilta eikä eteenpäin näy. Onneks siskosein hoiti ton ajohomman niin meikäläinen sai keskittyä pelkästään siihen jäätymisosuuteen. Muuten varustauduin hyvin, mutta minne jäi pipo ja villasukat? 
Ainiin ja viikonlopusta sen verran, että mä näin satamiljoonaa ihanaa kaveria, kävin Henkan synttäreillä, ilmestyin vahingossa Villen synttäreille, kävin Parolan paikallisessa (jossa Tero huusi koko talon väelle, että "SAIJA LASKI HOUSUUN" ja heilutteli ilmassa tuolia johon Puurtinen kaatoi juomat). Tosi kypsää Tero, tosi kypsää. Piti myös mennä harkkoihin eilen pitkästä aikaa, mutta se jäi näköjään väliin. Mutta olihan se nyt sen arvoista kuitenkin. Ei siis haittaa. 
Tänään ajattelin katsoa Salkkarit kerrankin ajallaan, ellei mun säkällä niitä ole peruttu ja tilalla esitetään vaihteeksi jääkiekkoa tai formuloita? Hopefully not. 
Mutta hei JEE LUNTA, talvi on kiva! 
Mutta perhoset vatsassa + hirvee nälkä-yhdistelmä ei oo niin kauheen kiva. Painakaa se mieleenne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yes please, leave me a message.