perjantai 3. huhtikuuta 2015

Happy Easter I guess

Sen jälkeen kun alotin työt, on kiirettä riittänyt. Vapaa-ajalla tykkään raahautua mielelläni siskoni luokse, koska siellä on pikkiriikkinen vauvvvva. Niin musta on tässä vajaan kahden kuukauden aikana ehtinyt tulla myöskin täti! Jipii! Tänään tosin oon vaan löhönnyt sohvalla ja kattonut elokuvaa. Tein myös jonkun raamattuhenkilö-testin ihan pääsiäisen kunniaksi ja se osoitti, että olen itse Jeesus Nasaretilainen. Tänään ei siltä kyllä tunnu, koska en millään jaksa nousta tai laittautua sekä päänsärky vaivaa. On vaivannut eilisestä asti. On vähän kylmäkin. Taidan mennä takaisin petiin, koska se on vielä petaamatta. 
Mun pikkunenveli täytti tänään 18-vuotta. What....... Täytyy kai myöhemmin mennä pitämään sille jonkinlainen opettavainen saarna tuosta täysi-ikään astumisesta ja sen tuomista humputuksista, vaaroista ja sen sellaisista.
Mun näpit on niin jäässä, että pakko mennä vähän lepäileen. Voiskohan se aurinko vaikka näyttäytyä täällä päin niin saattais ehkä jaksaa tehdä muutakin kun lusmuta himassa. 

2 kommenttia:

  1. nää kuvat on tosi kivat! :) toi makkari inspiroi mua :) ja muutenki kivoja yksityiskohtia! :)

    VastaaPoista

Yes please, leave me a message.